Kanayan Ay

*Buraya random gothic cadılı söz geliyor*
 
AnasayfaSSSKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Sorunlar&Şikayetler&İstekler

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
Leon Lewis
Kirli Kan
Kirli Kan
avatar

Mesaj Sayısı : 632
Kayıt tarihi : 22/04/10
Soy Kökeni : Bulanık
Namı : Paul Tibbets, Lester, Leroy, Lewin, leo, Le Roi

MesajKonu: Sorunlar&Şikayetler&İstekler   C.tesi Ocak 14, 2012 8:48 am

    Sizler için daha iyi bir ortam hazırlamak bizim görevimizse hizmetin daha iyi olması için size ihtiyacımız var. Arzularınızı bu başlık altında belirttiğiniz takdirde elimizden geldiğince cevaplamaya ve aklınızdaki soru işaretlerini gidermeye çalışacağız.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://bleedingmoon.soulsboard.com/t182-leon-lewispaul-tibbets
Eleanore
Usta Cadı
Usta Cadı
avatar

Mesaj Sayısı : 59
Kayıt tarihi : 31/01/12
Namı : Menekşe Cadı

MesajKonu: Geri: Sorunlar&Şikayetler&İstekler   Salı Ocak 31, 2012 5:10 pm

Rahibe Mary Sue karakteri midemi bulandırıyor. Bu konu hakkında bir şey yapılabilir mi yoksa kuyruğumu kıstırıp gideyim mi ?
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Leon Lewis
Kirli Kan
Kirli Kan
avatar

Mesaj Sayısı : 632
Kayıt tarihi : 22/04/10
Soy Kökeni : Bulanık
Namı : Paul Tibbets, Lester, Leroy, Lewin, leo, Le Roi

MesajKonu: Geri: Sorunlar&Şikayetler&İstekler   Salı Ocak 31, 2012 5:14 pm

Fazla giren biri değil o. Fazla mesajları falan da yoktu. Bu nedenle profil bilgileri kısmına dokunmuyorduk. Pekala, düzeltilecektir.

●.._.·●.._.·●............♣............●·._..●·._..●


    anarchyintheyukeyI've been watching, I've been waiting,
    anarchyintheyukeyIn the shadows, for my time. In the Shadows...



    I'm Sherlocked!:
     

    I'm Serdar Ortaçed!:
     

    I'm Ringed!:
     
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://bleedingmoon.soulsboard.com/t182-leon-lewispaul-tibbets
Draco
Oyun Kurucu & Avcı
Oyun Kurucu & Avcı
avatar

Mesaj Sayısı : 177
Kayıt tarihi : 07/02/12
Soy Kökeni : İnsan(dı)
Hobiler : İnsan içine karışmak ve onlarla alay etmek
Namı : Oraklı Akuma

MesajKonu: Geri: Sorunlar&Şikayetler&İstekler   Salı Şub. 07, 2012 9:55 pm

Kanımca burası gerçekten güzel bir site ama bodrum katından çıkıp kendine ait bir dükkan açsa çok daha güzel olur. Demek istediğim, biz bize ve şans eseri gören bir kaç kişiyiz. Ufaktan diğer rp siteleri ile de bağlar kursak süper olur. Çünkü bir tempo oluşmuş burada, yeni ama üye gelişi var. Bu tempoyu kaybetmemek için dostluklar kurup o sitelerden üye alınması sitenin yararına olur. Hani tempoyu kaybetmiş site örnekleri de verebilirim. Biz onlardan olmayalım yani. :D

●.._.·●.._.·●............♣............●·._..●·._..●


Mmmm:
 
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Loretta Landers
Usta Cadı & Akademi Öğrencisi
Usta Cadı & Akademi Öğrencisi
avatar

Mesaj Sayısı : 656
Kayıt tarihi : 13/01/12
Yaş : 23
Soy Kökeni : Cadaloz
Hobiler : Takılmaca
Namı : Lori

MesajKonu: Geri: Sorunlar&Şikayetler&İstekler   Salı Şub. 07, 2012 10:03 pm

Kardeş site bulabilsek sorun olmazdı, biz de isteriz öyle bir şeyler ^^
Bildiğin site varsa öm'yle gönder, ayarlarız bir şeyler~

●.._.·●.._.·●............♣............●·._..●·._..●

H E R Ş E Y G Ü Z E L D İ R



Anaru:
 
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Draco
Oyun Kurucu & Avcı
Oyun Kurucu & Avcı
avatar

Mesaj Sayısı : 177
Kayıt tarihi : 07/02/12
Soy Kökeni : İnsan(dı)
Hobiler : İnsan içine karışmak ve onlarla alay etmek
Namı : Oraklı Akuma

MesajKonu: Geri: Sorunlar&Şikayetler&İstekler   Çarş. Şub. 08, 2012 5:33 am

İstediğiniz site olsun. :D Tam olarak kim ile konuşmam gerek? İsim versen çok makbule geçer.

●.._.·●.._.·●............♣............●·._..●·._..●


Mmmm:
 
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Martin Schiffer
Kontratlı
Kontratlı
avatar

Mesaj Sayısı : 165
Kayıt tarihi : 22/01/12
Yaş : 53
Soy Kökeni : Simyacı
Hobiler : Oğullarına sarkan aşiftelerin saçını başını yolmak
Namı : 47 Yaşında Loli

MesajKonu: Geri: Sorunlar&Şikayetler&İstekler   Çarş. Şub. 08, 2012 8:15 am

Fark etmez, Loretta, Leon istediğine linkleri atabilirsin :3
Ve evet sağol yeniden dsaf Bizim de aklımızdaydı ama... Evet beceriksiziz kmdsa

●.._.·●.._.·●............♣............●·._..●·._..●


:★★★★★:
 

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Plex J. Rominus
Usta Cadı
Usta Cadı
avatar

Mesaj Sayısı : 6
Kayıt tarihi : 09/02/12
Yaş : 22
Soy Kökeni : Cadı
Namı : Karanlık lsknf

MesajKonu: Geri: Sorunlar&Şikayetler&İstekler   Perş. Şub. 09, 2012 12:07 pm

Şimdiiiğ tüm bilgisizliğimle bana yardımcı olabilecek birini arıyorum ldfkm daha doğrusu rütbe için rp gönderebileceğim birini?

- Evet yanlış yere yazmış olabilirim -
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Loretta Landers
Usta Cadı & Akademi Öğrencisi
Usta Cadı & Akademi Öğrencisi
avatar

Mesaj Sayısı : 656
Kayıt tarihi : 13/01/12
Yaş : 23
Soy Kökeni : Cadaloz
Hobiler : Takılmaca
Namı : Lori

MesajKonu: Geri: Sorunlar&Şikayetler&İstekler   Perş. Şub. 09, 2012 12:57 pm

http://bleedingmoon.soulsboard.com/f40-karakter-yaratm

Bu bölüme başvuru yaparsanız eğer gerekliyse sizden duruma göre rp isteriz ^^

●.._.·●.._.·●............♣............●·._..●·._..●

H E R Ş E Y G Ü Z E L D İ R



Anaru:
 
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Lilith Diaño
Black Rose Akademisi Öğrencisi
Black Rose Akademisi Öğrencisi
avatar

Mesaj Sayısı : 71
Kayıt tarihi : 12/02/12
Soy Kökeni : Avcı
Hobiler : Kan akıtmak, ımm... Birilerinin kafasına bir şeyler fırlatmak. Sonraaa... Bateri parçalamak falan işte.
Namı : Diaño -Bu soy ismi değil gardaş. Soy isimde bulamadım zati-

MesajKonu: Geri: Sorunlar&Şikayetler&İstekler   Perş. Şub. 16, 2012 4:58 pm

Candice Grunewald mıydı neydi soy adını ne yazdığımı hatırlamıyorum. Onu aktifleyebilir misiniz ki T.T yazabileceğim başka postamsı bişeyim yoktu da *unutkanlıkbaşabela*
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Loretta Landers
Usta Cadı & Akademi Öğrencisi
Usta Cadı & Akademi Öğrencisi
avatar

Mesaj Sayısı : 656
Kayıt tarihi : 13/01/12
Yaş : 23
Soy Kökeni : Cadaloz
Hobiler : Takılmaca
Namı : Lori

MesajKonu: Geri: Sorunlar&Şikayetler&İstekler   Perş. Şub. 16, 2012 5:16 pm

Aktifleştirildi ^^

●.._.·●.._.·●............♣............●·._..●·._..●

H E R Ş E Y G Ü Z E L D İ R



Anaru:
 
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Lilith Diaño
Black Rose Akademisi Öğrencisi
Black Rose Akademisi Öğrencisi
avatar

Mesaj Sayısı : 71
Kayıt tarihi : 12/02/12
Soy Kökeni : Avcı
Hobiler : Kan akıtmak, ımm... Birilerinin kafasına bir şeyler fırlatmak. Sonraaa... Bateri parçalamak falan işte.
Namı : Diaño -Bu soy ismi değil gardaş. Soy isimde bulamadım zati-

MesajKonu: Geri: Sorunlar&Şikayetler&İstekler   Perş. Şub. 16, 2012 5:16 pm

teşekkürler *.*
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Jay O'Brien
Ölü Balkabağı
Ölü Balkabağı
avatar

Mesaj Sayısı : 2
Kayıt tarihi : 25/02/12
Yaş : 21
Soy Kökeni : ??
Hobiler : Dans etmek , şarkı söylemek , köpekleri ve kedileri ile ilgilenmek.
Namı : Takahisa

MesajKonu: Geri: Sorunlar&Şikayetler&İstekler   C.tesi Şub. 25, 2012 4:54 pm

Ben rpg puanlatıcam ama konu gönderemedim bir yetkili bana yardımcı olabilirmi acaba ? :)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Matthew Fleming
Avcı
Avcı
avatar

Mesaj Sayısı : 212
Kayıt tarihi : 07/02/12
Hobiler : Eh işte, insanların hayatını kurtarmak falan.
Namı : I'M THE HERO!

MesajKonu: Geri: Sorunlar&Şikayetler&İstekler   C.tesi Şub. 25, 2012 4:56 pm

Başvuru yapmak için rp puanlamasına gerek yok, direk başvurunuzu yapabiliyorsunuz sadece önemli rütbelerde örnek rp isteniyor sizden :3

●.._.·●.._.·●............♣............●·._..●·._..●

I just wanna lay in my bed:
 
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Jay O'Brien
Ölü Balkabağı
Ölü Balkabağı
avatar

Mesaj Sayısı : 2
Kayıt tarihi : 25/02/12
Yaş : 21
Soy Kökeni : ??
Hobiler : Dans etmek , şarkı söylemek , köpekleri ve kedileri ile ilgilenmek.
Namı : Takahisa

MesajKonu: Geri: Sorunlar&Şikayetler&İstekler   C.tesi Şub. 25, 2012 6:04 pm

Hmm tamam teşekür ederim. :)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Eleanore
Usta Cadı
Usta Cadı
avatar

Mesaj Sayısı : 59
Kayıt tarihi : 31/01/12
Namı : Menekşe Cadı

MesajKonu: Geri: Sorunlar&Şikayetler&İstekler   C.tesi Şub. 25, 2012 6:07 pm

Karakter sayfası bölümüm temizlenebilir mi acaba? Hani gözükmesin hoşuma gitmiyor orası ._.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Leon Lewis
Kirli Kan
Kirli Kan
avatar

Mesaj Sayısı : 632
Kayıt tarihi : 22/04/10
Soy Kökeni : Bulanık
Namı : Paul Tibbets, Lester, Leroy, Lewin, leo, Le Roi

MesajKonu: Geri: Sorunlar&Şikayetler&İstekler   C.tesi Şub. 25, 2012 6:20 pm

Karakter sayfasına site içinde de hiçbir gerek kalmadığı için kişi sayfası kısmı tamamen kaldırılmıştır.

●.._.·●.._.·●............♣............●·._..●·._..●


    anarchyintheyukeyI've been watching, I've been waiting,
    anarchyintheyukeyIn the shadows, for my time. In the Shadows...



    I'm Sherlocked!:
     

    I'm Serdar Ortaçed!:
     

    I'm Ringed!:
     
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://bleedingmoon.soulsboard.com/t182-leon-lewispaul-tibbets
Eleanore
Usta Cadı
Usta Cadı
avatar

Mesaj Sayısı : 59
Kayıt tarihi : 31/01/12
Namı : Menekşe Cadı

MesajKonu: Geri: Sorunlar&Şikayetler&İstekler   C.tesi Şub. 25, 2012 6:42 pm

Teşekkür ettim :3
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Eleanore
Usta Cadı
Usta Cadı
avatar

Mesaj Sayısı : 59
Kayıt tarihi : 31/01/12
Namı : Menekşe Cadı

MesajKonu: Geri: Sorunlar&Şikayetler&İstekler   Perş. Mart 01, 2012 2:46 pm

Rica etsem Eleanore'un avcılar ile yapacağı bir toplantının kurgusu düzenlenebilir mi? Flood için üzgünüm bu arada ._.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Nayt E. Monalite
Monalite | Lord of the Kings | Efendinisss
Monalite | Lord of the Kings | Efendinisss
avatar

Mesaj Sayısı : 61
Kayıt tarihi : 01/03/12
Soy Kökeni : Monalite
Hobiler : Her haltın altından çıkmak.
Namı : Her haltın altından çıkan adam. Her altın haltından çıkan adam. Mona.

MesajKonu: Geri: Sorunlar&Şikayetler&İstekler   Cuma Mart 02, 2012 7:07 am

En yakın zamanda halledilecektir.

●.._.·●.._.·●............♣............●·._..●·._..●

Takılıyok:
 


Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Ojufemi
Dolunayın Gelini
Dolunayın Gelini
avatar

Mesaj Sayısı : 97
Kayıt tarihi : 03/03/12
Yaş : 24
Soy Kökeni : Cadı
Namı : Oje

MesajKonu: Geri: Sorunlar&Şikayetler&İstekler   C.tesi Mart 03, 2012 2:58 pm

Olala, şeyi öğrenmek istemiştim. Dolunay Gelini olmak için göndereceğimiz örnek rp illa kurgu ile alakadar mı olalı. Benim gibi üşengeç insanlar eski rplerinden birini yollayamazlar mı? Adminler kimler? Herhangi bir listesi var mı gönderebileceğim kişilerin? 19 yaşında olmasına karşın karakterim dolunay gelini olabilir mi? Alp Er Tunga öldü mü? Issız acun kaldı mı? Felek öcün aldı mı? İmdi yürek yırtılur. u.u
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Bianca L. Monalite
Monalite | Lord of the Kings'in Kardeşi
Monalite | Lord of the Kings'in Kardeşi
avatar

Mesaj Sayısı : 77
Kayıt tarihi : 01/03/12
Yaş : 90
Namı : Bia-Chan, Lupi

MesajKonu: Geri: Sorunlar&Şikayetler&İstekler   C.tesi Mart 03, 2012 3:05 pm

Yönetim kadrosuna buradan ulaşabilirsiniz:
http://bleedingmoon.soulsboard.com/t74-yonetim-kadrosu

Örnek rpnin konuyla alakalı olma zorunluluğu yok ama 19 yaş sanki biraz küçük gibi geldi bana. Yine de diğer adminlere danışmak lazım.
İyisi mi örnek rpyi Leon Lewis'e yolla, o baksın bir gelince.

●.._.·●.._.·●............♣............●·._..●·._..●



Lakin bu da çok feci taştı:
 


Ben mahvetmeden önce güzel resimdi vesselam:
 
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Ojufemi
Dolunayın Gelini
Dolunayın Gelini
avatar

Mesaj Sayısı : 97
Kayıt tarihi : 03/03/12
Yaş : 24
Soy Kökeni : Cadı
Namı : Oje

MesajKonu: Geri: Sorunlar&Şikayetler&İstekler   C.tesi Mart 03, 2012 3:16 pm

Olala, tişikkirlik sipirmin
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Eleanore
Usta Cadı
Usta Cadı
avatar

Mesaj Sayısı : 59
Kayıt tarihi : 31/01/12
Namı : Menekşe Cadı

MesajKonu: Geri: Sorunlar&Şikayetler&İstekler   Paz Mart 04, 2012 12:34 am

Leonard Skywalker karakterim aktif edilebilir mi ?
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Charles Wallace
Engizisyon ve Hukuk Profesörü & Avukat
Engizisyon ve Hukuk Profesörü & Avukat
avatar

Mesaj Sayısı : 163
Kayıt tarihi : 21/01/12
Yaş : 21
Namı : Takma isim için ismi fazla uzun. Biz size tamını verelim? Benedict Charles Harlow Wallace ftw

MesajKonu: Geri: Sorunlar&Şikayetler&İstekler   Paz Mart 04, 2012 9:28 am

Aktifleştirildi :3 Bunun için mesaj da atabilirdin la.

●.._.·●.._.·●............♣............●·._..●·._..●

Kiss me till you're drunk And i'll show you

i ' v e g o t t h e m o v e s l i k e j a g g e r


awesomeasfuck

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Sponsored content




MesajKonu: Geri: Sorunlar&Şikayetler&İstekler   

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Sorunlar&Şikayetler&İstekler
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Kanayan Ay  :: Danışma :: Yönetmen Odası :: Düşünce Tohumları-
Buraya geçin: